Навчальні елктронні курси від Coursera та EdX безкоштовно!

Навчальні елктронні курси від Coursera та EdX безкоштовно!

від Мокрієв Максим Володимирович -
Кількість відповідей: 0
Coursera EdX НУБіП

Шановні студенти та викладачі.

За співпраці з Міністерством освіти і науки України, освітня платформа Coursera for Campus відтепер доступна для всіх українських закладів вищої освіти та студентів. Це означає, що доступ до понад 5200 курсів і 2200 проектів від провідних університетів і партнерів Coursera буде безкоштовним.

Для того, щоб долучитися до проєкту в якості студента чи викладача НУБіП України необхідно:

- мати пошту в домені nubip.edu.ua. Всі викладачі повинні вже це мати та використовувати. Студенти, які також мають пошти в домені it.nubip.edu.ua теж підпадають під тау можливість. Для реєстрації необхідно перейти на сторінку https://mooc4ua.online вибрати наш університет (або за прямим покликанням https://coursera.org/programs/natsional-nii-univiersitiet-bioriesursiv-i-prirodokoristuvannia-ukrayini) та пройти реєстрацію (не забудьте про нашу пошту). В кого є пошта нашого університету але також вже є реєстрація на Coursera під власною поштою, просто додайте в своєму обліковому записі як додаткову пошту - вашу університетську пошту.

або

- є можливість долучитися до проєкту без університетської поштової скриньки. Для цього зверніться до відповідального за ІКТ свого факультету (список відповідальних). На вашу електронну поштову скриньку прийде персональне повідомлення із запрошенням приєднатися.

Аналогічний доступ може бути до навчальних курсів EdX.org. Для допомоги реєстрації звертайтеся до відповідальних за ІКТ свого факультету.

Викладачі використовуючи можливості цих навчальних платформ мають змогу підвищити кваліфікацію, а студенти отримати неформальну освіту, яку потім можна зарахувати в основному навчанні в університеті згідно відповідного Порядку визнання результатів неформальної освіти.