Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 15. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою та завданнями навчальної дисципліни є формування системи знань з правового регулювання відносин у тваринництві, зокрема курс спрямований на ознайомлення здобувачів з нормативно-правовими актами, що регулює правовідносини в тваринництві, включаючи державну політику, регуляторні механізми, а також практичні аспекти правозастосування для формування практичних навичок для подальшої роботи майбутніх спеціалістів.
Рік останньої атестації: 2019
Автори курсу: Єрмоленко Володимир Михайлович; Міхневич Людмила Володимирівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання

Text Alignment Text Alignment