Равіолі (італ. ravioli)

– італійські макаронні вироби з тіста з різною начинкою. Аналогом равіолі є пельмені (у російській кухні) або вареники (в українській кухні), але на відміну від пельменів, равіолі, як і вареники, можуть бути десертною стравою, тобто з солодкою начинкою з фруктів або ягід, крім того, тістова основа готується на основі борошна з твердої пшениці (семоліни).

» Глосарій

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання