Глосарій
Умови завершення
Огляд глосарія за абеткою
Спеціальні | А | Б | В | Г | Ґ | Д | Е | Є | Ж | З | И | І | Ї | Й | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Щ | Ь | Ю | Я | Все
М |
---|
Марі-Антуан Карем– відомий кухар, один із засновників кулінарії нового часу, мав прізвисько «кухаря королів і короля кухарів». | |
Мармелад | |
Марципа́н (нем. Marzipan, італ. marzapane)– це суміш здрібненого в борошно мигдаля і цукрової пудри. Іноді марципаном називають також масу з інших горіхів, а також вироби з неї. | |
Маскарпо́не (італ. Mascarpone)– італійський вершковий сир. Використовується в технології тирамісу. | |
Мільфей– багатошаровий десерт (з тонких шарів) або закуска з листкового тіста, із прошарками крему. | |
Мітараші-данго– це кульки з рисового борошна, які можна готовити із
чим-завгодно: з горіхами, джемом, шоколадом, солодкою пастою із червоної
квасолі (японська національна страва). | |
Мус (фр. mousse "піна")– солодка страва, по суті
являє собою збите желе. | |
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла
© 2006-2024. Всі права застережено