Глосарій
Умови завершення
Огляд глосарія за абеткою
Спеціальні | А | Б | В | Г | Ґ | Д | Е | Є | Ж | З | И | І | Ї | Й | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Щ | Ь | Ю | Я | Все
Т |
---|
Твіль (франц. Tuile – черепиця)–
повітряне тонке тісто, якому в гарячому виді можна надати форму кошика
(використовувати як форму для десерту) або зробити прикрасу (кульку, спіральку
тощо). | |
Тімбал (або тімбали)– у
французькій класичній кухні готують з тіста (хлібного або пухкого тіста для
бабок, а іноді і бісквітного) з метою створити їстівну платформу або резервуар
для розміщення в ньому різних видів страв: мармеладу, кремів, цукатів тощо. | |
Тірамісу (італ. Tiramisù «піднеси мене»)– італійський багатошаровий десерт, до складу якого входять такі інгредієнти: сир маскарпоне, кава (зазвичай еспресо), курячі яйця, цукор і печиво савоярді. | |
Тортоні– італійський десерт з мигдальною крихтою. | |
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла
© 2006-2024. Всі права застережено