Глосарій
Умови завершення
Огляд глосарія за абеткою
Спеціальні | А | Б | В | Г | Ґ | Д | Е | Є | Ж | З | И | І | Ї | Й | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Щ | Ь | Ю | Я | Все
Ф |
---|
Ф'южн (англ. fusion змішання)– це сплав різних кулінарних традицій ствіту в одній страві. | |
Флан– класика кондитерської французької випічки. Це простий десерт з яєць, цукру, вершків (запечений кондитерський крем). | |
Фондан (фр. fondant au chocolat)– чудовий
шоколадний кекс, в якому внутрішня частина неодмінно рідка, а зовнішня –
хрумка. | |
Фондю (фр. Fondue - розплавлений)– сімейство швейцарських страв, які виготовляють на відкритому вогні в спеціальному жароміцному посуді, яке називається какелон (фр. caquelon). Рідка солодка основа – шоколад, джем, тверда – фрукти, зефір. | |
Франжипан– густий мигдальний крем, який можна використовувати для приготування пирогів і всіляких тістечок. | |
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла
© 2006-2024. Всі права застережено