Глосарій
Умови завершення
Огляд глосарія за абеткою
Спеціальні | А | Б | В | Г | Ґ | Д | Е | Є | Ж | З | И | І | Ї | Й | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Щ | Ь | Ю | Я | Все
Г |
---|
Ганаш (фр.ganache)– суміш із жирних вершків і шоколаду; може вистуати як крем, начинка для цукерок і тістечок і прикраса десертів. | |
Гратен (фр. gratin)– це будь-яка солодка або несолодка страва, запечена в духовці до утворення апетитної
скоринки. | |
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла
© 2006-2024. Всі права застережено