Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Викладач: Ковальчук Ірина Василівна, доктор філософії в галузі Природничі науки, старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Метою курсу є формування у студентів поглиблених знань про еко-тренди у готельно-ресторанному бізнесі, зокрема про найбільш перспективні їх види для розвитку сфери гостинності, набуття студентами компетенцій для ведення ефективного управління, у тому числі розробка екологічної політики підприємства готельно-ресторанної індустрії (вибір екологічного спрямування підприємства), складання плану дій у сфері екологічного менеджменту (робота з еколейблами, організація господарсько-управлінських процесів). створення системи моніторингу, проведення внутрішніх аудитів і т. д.