Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Головна
Всі курси
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
ННІ лісового і садово-паркового господарства
ННІ неперервної освіти і туризму
Факультет Аграрного менеджменту
Агробіологічний факультет
Факультет Ветеринарної медицини
Гуманітарно-педагогічний факультет
Економічний факультет
Факультет Захисту рослин, біотехнологій та екології
Факультет Землевпорядкування
Факультет Інформаційних технологій
Факультет Конструювання та дизайну
Механіко-технологічний факультет
Факультет Тваринництва та водних біоресурсів
Факультет Харчових технологій
Юридичний факультет
Дисципліни загальноуніверситетського рівня
Кафедри
Студентам
Розклад
Бібліотека
ЦДТН
Більше
Знайти
Закрити
Знайти
Пошук курсів
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
Головна
Всі курси
Згорнути
Розгорнути
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
ННІ лісового і садово-паркового господарства
ННІ неперервної освіти і туризму
Факультет Аграрного менеджменту
Агробіологічний факультет
Факультет Ветеринарної медицини
Гуманітарно-педагогічний факультет
Економічний факультет
Факультет Захисту рослин, біотехнологій та екології
Факультет Землевпорядкування
Факультет Інформаційних технологій
Факультет Конструювання та дизайну
Механіко-технологічний факультет
Факультет Тваринництва та водних біоресурсів
Факультет Харчових технологій
Юридичний факультет
Дисципліни загальноуніверситетського рівня
Кафедри
Студентам
Згорнути
Розгорнути
Розклад
Бібліотека
ЦДТН
Розгорнути все
Згорнути все
Відкрити зміст курсу
Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу ☑️
Зараз ви переглядаєте цей курс як
Гість
.
Структура за темами
Загальне
Виберіть дію Загальна інформація курсу
Загальна інформація курсу
Виберіть дію Силабус 2020-2021
Силабус 2020-2021
Файл
PDF
631.7 Кб
Виберіть дію Робоча програма 2020-2021
Робоча програма 2020-2021
Файл
PDF
947.1 Кб
Виберіть дію Робоча програма (Силабус)
Робоча програма (Силабус)
Сторінка
Виберіть дію Методичні рекомендації по роботі з курсом
Методичні рекомендації по роботі з курсом
Сторінка
Виберіть дію Методичні рекомендації до СРС частина 1
Методичні рекомендації до СРС частина 1
Файл
PDF
839.0 Кб
Виберіть дію Методичні рекомендації до СРС. Частина ІІ. Устаткування ресторанів
Методичні рекомендації до СРС. Частина ІІ. Устаткування ресторанів
Файл
PDF
1.1 Мб
Виберіть дію Глосарій
Глосарій
Виберіть дію Новини
Новини
Форум
Виберіть дію Форум запитання-відповіді
Форум запитання-відповіді
Виберіть дію Підтвердження результатів неформальної освіти
Підтвердження результатів неформальної освіти
Завдання
Виберіть дію Методичні рекомендації до практичних занять частина 1
Методичні рекомендації до практичних занять частина 1
Файл
DOCX
1.4 Мб
Частина 1. УСТАТКУВАННЯ ГОТЕЛІВ
© 2006-2023. Всі права застережено
Слідкуйте за нами в
ТЕЛЕГРАМ
Правила користування порталом
Політика конфіденційності