Спеціальність: •241 Готельно-ресторанна справа; •242 Туризм; •281 Публічне управління та адміністрування. ОС: Бакалавр. Семестр: 1, 2. ECTS: 4.
Автори: Кудрявицька Аліна Миколаївна, Піскунова Лариса Едуардівна – доценти, кандидати с.г. наук.
Викладач: Кудрявицька Аліна Миколаївна, доцент, кандидат с.г. наук.
Кафедра: Загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності.
Анотація: Курс «Безпека праці і життєдіяльності» присвячений сучасним тенденціям розв'язання проблем безпеки людини.
- Викладач: Кудрявицька Аліна Миколаївна
- Асистент: Піскунова Лариса Едуардівна
Викладач: Скокова Марина Сергіївна, асистент кафедри іноземної філології і перекладу.
Анотація: Курс «Друга іноземна мова (німецька)» спрямований на комунікативне і фахове володіння іноземною мовою. Навчання іноземній мові в немовному ЗВО, переслідуючи практичні цілі, нерозривно поєднується з загальноосвітніми та виховними задачами. Вивчення іноземної мови у ЗВО сприяє підвищенню загальноосвітнього та фахового рівня спеціаліста.
НН20
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЄКТС: 5.
Автор: Несвідомін Андрій Вікторович, канд. техн. наук, доцент кафедри нарисної геометрії, комп'ютерної графіки та дизайну.
Анотація: Предметом дисципліни є побудова і читання креслень, ескізів, технічних рисунків і схем, які є графічними засобами фіксування, збереження та передавання технічної інформації в процесі її розробки і реалізації. Графічні методи та закони, що вивчаються в дисципліні, разом з математичним апаратом, складають основу розробки графоаналітичних методів для вирішення широкого кола технічних завдань.
П21
- Викладач: Несвідомін Андрій Вікторович
Спеціальність: 201 Агрономія. ОС: Бакалавр (2ВО).
Загальна кількість годин - 120 (4 кредити), з них лекції - 8 годин, лабораторні роботи - 6 годин, самостійна робота - 106 годин.
Підсумкова атестація - залік.
ЕНК "Інформаційні технології" призначений для перепідготовки фахівців
- Викладач: Волошина Тетяна Володимирівна
Спеціальність: 081 Право. ОС: Бакалавр (Друга вища освіта). Семестр: 1. ЕСTS: 6.
Автори курсу: викладачі кафедри інформаційних і дистанційних технологій - Корольчук В.І.; Волошина Т.В.
Анотація: У курсі розглядаються питання використання інформаційних систем та технологій в професійній діяльності фахівцями в сфері права.
- Викладач: Волошина Тетяна Володимирівна
- Викладач: Корольчук Валентина Ігорівна
- Викладач: Швиденко Михайло Зіновійович
ОРГАНІЗАЦІЯ
РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 3-4. ЄКТС: 8.
Автор: Гопкало Лариса Михайлівна –
к.е.н. доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу.
Анотація: Дисципліна сприяє забезпечує наступні
освітні компетенції, знання та уміння: набуття теоретичних і практичних знань
щодо концепції закладів ресторанного господарства;
принципів моделювання процесів виробництва та обслуговування у закладах
ресторанного господарства різних типів; стандартів процесу обслуговування
споживачів; принципів складання виробничої програми, плану-меню, планового меню
закладу ресторанного господарства та окремих виробничих цехів; вміння
організовувати ефективну роботу складського господарства, забезпечувати раціональний
технологічний процес виробництва та реалізації продукції у закладах
ресторанного господарства; вміння здійснювати інжиніринг та реінжиніринг меню,
карти вин, напоїв; вміння організовувати обслуговування різних контингентів
споживачів у закладах ресторанного господарства різних типів.
- Викладач: Гопкало Лариса Михайлівна