Консультації для викладачів

Консультації для викладачів

від Мокрієв Максим Володимирович -
Кількість відповідей: 0

Шановні колеги,

Враховуючи складну обстановку в нашій країні (пов'язану з віроломним нападом на Україну російсько-фашистських загарбників), центр дистанційних технологій навчання перейшов повністю на дистанційну роботу. Ми в повному обсязі підтримуємо роботу всіх наших сервісів. Але не маємо можливості повноцінно спілкуватися з вами та надавати консультаційні послуги. Це пов'язано з постійними повітряними тривогами та нерівномірним доступом до інтернету наших працівників. Проте, ми знаходимося в Києві та продовжуємо працювати для вас.

Як наслідок: 

  1. Засідання комісії з атестації ЕНК, яке було заплановано на березень, відкладається на червень поточного року (у зв'язку з неможливістю повноцінної роботи комісії).  Далі будемо дивитися за оперативною обстановкою. Приймання заявок та робота експертів продовжується всі дані тут https://elearn.nubip.edu.ua/mod/folder/view.php?id=393738
  2. Ми продовжуємо відповідати на всі ваші запити через електронну пошту cde@nubip.edu.ua
  3. Також, через Загальний форум питань-відповідей ви можете задавати питання, відповіді на які можуть бути корисними для всіх. Тут же будуть публікуватися оголошення, які стосуються викладачів та нашої навчальної платформи (у форумі ви можете задавати питання та обговорювати це)
  4. Щосереди ми пропонуємо відеоконсультації за адресою https://meet.google.com/txu-vcvr-hmq з 18:00 до 19:00


Сподіваємося, що ви всі живі та здорові і хоча б у відносній безпеці.

Тримаймося. Ми переможемо.

Слава Україні!