Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 3.
Викладач: Слєпцов Юрій Віталійович - доцент кафедри овочівництва відкритого і закритого ґрунту.
Анотація:
Викладач: Хареба Володимир Васильович - професор кафедри овочівництва відкритого і закритого ґрунту.
Анотація:
П20
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 3.
Автор: Шевчук Наталія Василівна - доцент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симимренка.
- Teacher: Шевчук Наталія Василівна
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 3. ESTS: 4.
Автор: Шевчук Наталія Василівна - доцент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка.
- Teacher: Шевчук Наталія Василівна
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 3. ESTS: 4.
Автор: Мазур Борис Миколайович - доцент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка.
- Teacher: Мазур Борис Миколайович
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 1. ESTS: 4.
Автори: Бобось Ірина Макарівна - доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту; Комар Олександр Олександрович - асистент кафедри овочівництва і закритого ґрунту.
Анотація: Дисципліна присвячена комерційній діяльності та маркетинговій стратегії на плодоовочевому ринку. Розглядаються теоретичні та практичні аспекти комерційної діяльності на плодоовочевому ринку. Вивчаються методичні та практичні питання маркетингового забезпечення комерційної діяльності суб’єктів ринку плодоовочевої продукції; особливості споживання овочевої продукції в Україні та в світі, перспективи та тенденції на споживчому ринку; комерційна стратегія для суб’єктів господарювання для підвищення рівня ефективності виробництва продукції та конкурентоспроможності підприємства на ринку.
blank20
- Teacher: Комар Олександр Олександрович
- Non-editing teacher: Бобось Ірина Макарівна
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 5.
Автор: Гаврись Іванна Любомирівна - старший викладач кафедри овочівництва і закритого ґрунту.
Квітникарство відкритого і закритого ґрунту
NN20`
- Teacher: Гаврись Іванна Любомирівна
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 10.
Викладачі: Кутовенко Віра Богданівна, Гаврись Іванна Любомирівна - доценти кафедри овочівництва відкритого і закритого ґрунту.
Анотація: У курсі студенти знайомляться із рідкісною для України плодоовочевою продукцією та методами її отримання. Вивчаються сучасні тенденції вирощування малопоширених овочевих та екзотичних рослин в умовах відкритого і закритого грунту. Розкривається видовий та сортовий склад, особливості вирощування та догляду за ними, способи розмноження, агротехнічні заходи і використання продукції.
blank20
- Teacher: Гаврись Іванна Любомирівна
- Teacher: Кутовенко Віра Богданівна
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство: Садівництво). ОС: Магістр. Семестр: 1. ЄКТС: 7.
Автор: Меженський Володимир Миколайович - професор кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка.
Анотація: Особливості й значення нішевих плодових культур для сучасного садівництва. Систематика і номенклатура плодових рослин. Походження і значення нішевих плодових культур. Біологічні особливості і біохімічний склад плодів. Сортовий склад нішевих плодових культур. Особливості розмноження, агротехніки, збору та переробки плодів.
NP17`7lek

- Teacher: Меженський Володимир Миколайович
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство. ОС: Магістр. Семестр: 3. ESTS: 2 (4).
Автор: Слєпцов Юрій Віталійович - доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту.
NN20`mod1

- Teacher: Слєпцов Юрій Віталійович
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство. ОС: Магістр. Семестр: 2. ESTS: 5.
Автор: Федосій Іван Олексійович - доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту; Комар Олександр Олександрович – асистент кафедри овочівництва і закритого ґрунту.
Анотація: Українські системи маркетингу свіжої плодоовочевої продукції в сучасних умовах досягнули світового рівня і стали комплексними, структурованими і динамічними. Вимоги до її якості продовжують зростати. У схемах постачання плодоовочевої продукції від «поля до столу» велике значення займає післязбиральна доробка. У дисципліні висвітлюються питання з біологічних основ плодових та овочевих культур, які впливають на показники якості, її критерії та компоненти.
Доступ: Закритий.
- Teacher: Комар Олександр Олександрович
- Teacher: Федосій Іван Олексійович
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство. ОС: Магістр. Семестр: 1.
ECTS: 10.
Автор: Андрусик Юрій Юрійович
- доцент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка.
Анотація: Курс формує у студентів всебічні знання (компетентності) з технологій сталого виробництва фруктів, ягід і винограду, що є основою забезпечення населення високоякісними продуктами
харчування, а переробної промисловості сировиною.

- Teacher: Андрусик Юрій Юрійович
Спеціальність: 203 Садівництво і виноградарство (Садівництво і виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Автор: Завадська Оксана Володимирівна - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.
Анотація: Дисципліна вивчає вплив факторів вирощування на якість плодів та овочів, придатність їх до зберігання та різних способів переробки, системи управління якістю плодів та овочів під час логістики запасів та переробки.
- Teacher: Завадська Оксана Володимирівна
- Non-editing teacher: Подпрятов Григорій Іванович
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 6 (10).
Автор: Кутовенко Віра Богданівна - доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту.
Анотація: Світові наукові та виробничі досягнення у галузі овочівництва зумовлені удосконаленням конкретних елементів агротехнологій. «Прогресивні технології овочівництва відкритого ґрунту» як наукова та навчальна дисципліна має важливе наукове і виробниче значення, тому що є розробником комплексного, системного підходу у вирощуванні овочевих культур. Підготовка магістрів з дисципліни орієнтована на сучасні і перспективні напрями розвитку в овочівництві. Магістри на заняттях набувають спеціальних умінь та знань інноваційного характеру з даної галузі та здатні забезпечити сучасні вимоги суспільства щодо розширення асортименту та виробництва необхідної кількості високоякісної овочевої продукції для внутрішнього споживання і експорту, організовувати і забезпечувати застосування найпрогресивніших сучасних технологій, як в наукових дослідженнях, так і на виробництві.
Дисципліна ведеться викладачами кафедри овочівництва і закритого ґрунту:
• Овочівництво відкитого ґрунту - Кутовенко Ю.Б.
• Овочівництво закритого ґрунту - Слєпцов Ю.В.
- Teacher: Кутовенко Віра Богданівна