Автори: Себа Микола Васильович - доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин; Хоменко Марина Олександрівна - асистент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин.
Анотація: У курсі розглядаються основні біотехнологічні методи в тваринництві, теоретичні і практичні основи трансплантації ембріонів, методи створення трансгенних тварин та химер, практичне застосування та методи клонування тварин.
- Викладач: Себа Микола Васильович
- Викладач: Хоменко Марина Олександрівна
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОС: PhD. Семестр: 3. ECTS: 5.
Розподіл годин: Лекції - 20; Практичні - 20; Самостійна робота - 110. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: У курсі висвітлено основні аспекти годівлі жуйних тварин, систематизації і аналізу наукової інформації та результатів досліджень.
- Викладач: Сичов Михайло Юрійович
Автор: Уманець Дмитро Петрович - доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного.
Анотація: У курсі висвітленні питання нормованого живлення моногастричних тварин (свині, коні, хутрові звірі, кролі, нутрії).
- Викладач: Уманець Дмитро Петрович
- Асистент: Баланчук Іван Миколайович
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: PhD. Семестр: 3. ЄКТС: 6.
Викладач: Сичов Михайло Юрійович - професор кафедри годівлі тварин та технології кормів імені П. Д. Пшеничного.
Анотація: Головне завдання вивчення дисципліни – надати майбутнім фахівцям необхідний комплекс знань з планування дослідів, узагальнення та аналізу їх результатів, формулювання відповідних висновків, впровадження результатів досліджень у виробництво та оформлення наукової роботи, порядку присудження наукових ступенів та вимог до дисертаційної роботи, а також пізнавальної зацікавленості до наукових досліджень та розвиток здібностей і творчої активності.
П23
- Викладач: Ільчук Ігор Іванович
- Викладач: Сичов Михайло Юрійович
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції
тваринництва. ОС: Доктор
філософії. Семестр: 2. ECTS: 5.
Викладачі: Прокопенко
Наталія Павлівна - професор кафедри технологій у
птахівництві, свинарстві та вівчарстві, Туринський
Василь Михайлович – професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві
та вівчарстві.
Анотація: У курсі
розглядаються питання оптимізації технологій у різних підгалузях тваринницької галузі
(скотарстві, свинарстві, птахівництві, вівчарстві, козівництві, конярстві,
кролівництві, звірівництві, бджільництві та шовківництві); їх розвиток,
впровадження, поширення.
П22
- Викладач: Прокопенко Наталія Павлівна
- Викладач: Туринський Василь Михайлович
Рівень вищої освіти – третій освітньо-науковий
2. Галузь знань – 20 – «Аграрні науки та продовольство»
3. Спеціальність – 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
4. Освітньо-наукова програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
5. Гарант ОНП: д. с.–г. н., професор С. Ю. Рубан
6. Розробник: д. с.–г. н., професор С. Ю. Рубан- Викладач: Рубан Сергій Юрійович
- Викладач: Свириденко Наталія Петрівна
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції
тваринництва. ОС: Доктор
філософії. Семестр: 2. ECTS: 3.
Автор: Прокопенко
Наталія Павлівна - професор кафедри технологій у
птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: У курсі
розглядаються питання сучасних тенденцій розвитку технологій у різних підгалузях
тваринницької галузі (скотарстві, свинарстві, птахівництві, вівчарстві,
козівництві, конярстві, кролівництві, звірівництві, бджільництві та
шовківництві) як в нашій країні, так і за кордоном; аналіз і оцінювання ведення
тваринництва у різних країнах, вивчення світового досвіду тваринництва.
- Викладач: Прокопенко Наталія Павлівна
Cпеціальність: 204 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Доктор філософії. Семестр: 3. ECTS: 5.
Викладач: Лихач Вадим Ярославович, доктор с.-г. наук, професор кафедри технологій виробництва молока та м’яса.
Анотація: предметом дисципліни «Сучасні технології виробництва
продукції свинарства» є вивчення питання сучасних промислових технологій
виробництва різних видів продукції свинарства, їх розвиток, впровадження та
поширення.
- Викладач: Лихач Вадим Ярославович