Змістовний модуль 2. Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі
Section outline
-
Розглядається комплексна методика оцінювання ризиків з урахуванням специфіки підприємств готельно-ресторанного господарства та особливостей прояву чинників, що впливають на ризики. Системний підхід оцінки ризиків, дає можливість підприємству забезпечити збалансовану та економічну ефективність відповідно до обраної стратегії розвитку. Визначаються інструменти реалізації ризик-орієнтованого підходу до стратегічного управління на підприємствах ГРБ.
-
1.3 Мб
-
1.8 Мб
-
462.9 Кб
-
1.7 Мб
-
1.4 Мб
-
1.4 Мб
-
1018.4 Кб
-
887.0 Кб
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла