Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу ☑️
Зараз ви переглядаєте цей курс як Гість.
Структура за темами
-
Загальне
-
Вивчення теплового устаткування для теплової обробки продуктів з метою приготування страв та підтримання їх у відповідних температурних режимах. Збереження харчової та біологічної цінності сировини, продуктів і напівфабрикатів під час тривалого зберігання можливе при використанні процесу охолодження як дієвого способу консервування. Сьогодні провідне місце в холодильній техніці посідають малі холодильні машини, які широко розповсюджені в ресторанному господарстві, торгівлі та побуті. Ознайомлення з торговельним устаткуванням: характеристика основних видів немеханічного обладнання, яке використовується в закладах ресторанного господарства (торгові меблі, інвентар складських та виробничих приміщень тощо).
Навчальний матеріал